Ole Suavai Hydrogen Charging Skid o le a Fa'aaoga lata mai

Fa'aaoga lata mai

O le kamupani HLCRYO ma le tele o atina'e o le hydrogen e fa'apipi'i fa'atasi e fa'atūina fa'ase'e fa'afefe vai o le a fa'aaogaina.

O le HLCRYO na fa'atupuina le Piping Piping Fa'apipi'i Va'au Suavai Suavai muamua i le 10 tausaga talu ai ma ua fa'aaoga lelei i le tele o vai vai.Ole taimi nei, fa'atasi ai ma le tele o atina'e fa'asusu vai e fa'atupu fa'atasi fa'atasi ai le fa'ase'eina o le hydrogen fa'afefeteina o le a fa'aaogaina.

I le vaʻai atu i le manaʻomia o maketi, o le HL's R & D team ua maeʻa faʻamaeʻaina le atinaʻeina o masini faʻapipiʻiina o le hydrogenation, e aofia ai le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekinolosi autu e pei o le auala o le faagasologa, filifiliga meafaigaluega autu, meafaigaluega faʻagasologa, puipuiga saogalemu, pulega otometi. ma le atamai.

O loʻo i ai pea se auala umi e alu ai e atiaʻe le malosi o le hydrogen i le lumanaʻi, e le gata mo mafuaʻaga faʻapitoa, ae faʻapea foʻi i tulaga o mea faʻaoga meafaigaluega.Ae ui i lea, a'o fa'aopoopo le tele o kamupani o lo'o fa'atasi mai, ua tatou va'ai fo'i i le lumana'i o fa'amoemoega o le atina'eina ole malosi ole hydrogen.

HL Cryogenic Meafaigaluega

HL Cryogenic Equipment lea na faavaeina i le 1992 o se faʻailoga e fesoʻotaʻi ma Chengdu Holy Cryogenic Equipment Company i Saina.HL Cryogenic Equipment o loʻo tuʻuina atu i le mamanu ma le gaosiga o le High Vacuum Insulated Cryogenic Piping System ma isi mea e fesoʻotaʻi ai.

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi i le upega tafaʻilagi aloaiawww.hlcryo.com, pe imeli iinfo@cdholy.com.


Taimi meli: Me-12-2023