Paipa Vacuum Insulated: Tekinolosi Autu mo le Faʻaleleia o le Malosiaga

图片 1

Fa'amatalaga ma le Fa'avae ole Paipa Vacuum Insulated

Paipa Vacuum Insulated(VIP) ose fa'atekonolosi fa'amama fa'amama fa'aoga lautele i fa'alapotopotoga e pei o le kesi fa'alenatura fa'amama (LNG) ma felauaiga kasa fa'apisinisi. O le mataupu autu e aofia ai le fatuina o se siosiomaga gaogao i totonu o le paipa e faʻaitiitia ai le faʻafefe ma le faʻafefe, ma faʻaitiitia ai le vevela. A vacuum insulated paipae aofia ai se paipa i totonu, se paipa i fafo, ma mea e fa'amama ai i le va o latou, ma le vacuum layer i le va o totonu ma fafo paipa o loʻo faia se sao taua i le faʻamalama.

图片 2

Vaega o Fa'aoga oPaipa Vacuum Insulated

Paipa fa'amama fa'amamas o loʻo faʻaaogaina lautele i fanua faʻapisinisi eseese. I le LNG felauaiga, o le VIP tekinolosi e tausia lelei le maualalo o le vevela, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi, ma faʻamautinoa le saogalemu o felauaiga. E le gata i lea,vacuum insulated paipaE iai sona sao taua i le felauaiga ma le teuina o kasa cryogenic e pei ole nitrogen vai ma le okesene vai. O le lelei o le fa'aogaina o le fa'aogaina e avea ai i latou ma filifiliga taua i nei vaega.

Tulaga lelei oPaipa Vacuum Insulated

Fa'atusatusa i paipa fa'alumaina masani,vacuum insulated paipae iai ni fa'amanuiaga iloga. Muamua, o lo latou fa'aulufaleina maualuga e fa'aitiitia ai le vevela, ma fa'aleleia atili ai le malosi. Lona lua, o VIP e faʻapipiʻi ma mama, faʻapipiʻi ma faʻaleleia atili faigofie. E lē gata i lea,vacuum insulated paipas e maualuga le umi ma e umi le auaunaga, faʻaitiitia lelei tau faʻagaioiga umi. O nei tulaga lelei ua mafua ai le faʻalauiloaina lautele ma le faʻaaogaina o VIPs i pisinisi faʻaonapo nei.

图片 3

Fuafuaga o Atinae i le Lumanai oPaipa Vacuum Insulated

Faatasi ai ma le faateleina o manaoga o le lalolagi mo le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, o le lumanai ovacuum insulated paipatekinolosi foliga manuia. A'o fa'aauau pea le fa'agasologa o meafaitino ma fa'agaioiga gaosiga, o le fa'atinoga ovacuum insulated paipas o le a faʻaleleia atili, ma o le a faʻalauteleina a latou faʻaoga lautele. E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi atamai ma numera o le a faʻaleleia ai le lelei o le mataʻituina ma le tausiga, faʻaleleia atili le faʻatuatuaina o galuegavacuum insulated paipas.

E ala i le fa'aogaina o tekinolosi fa'aolaola ovacuum insulated paipas, e mafai e alamanuia ona ausia le tele o le fa'asaoina o le malosi ma saofagā i le atina'e gafataulimaina. O le faʻaauauina o faʻafouga ma le faʻaogaina o tekonolosi VIP o le a mautinoa lava le faia o se sao taua i le lumanaʻi o fofo faʻamalosia.


Taimi meli: Iul-31-2024

Tuu lau Feau