Ose Pu'upu'u ole Vacuum Insulated Piping System ile Cryogenic fa'aoga ole Chip Alamanuia

O le gaosiga ma le mamanu o le Vacuum Insulated Piping System mo le faʻasalalauina o le nitrogen vai o le matafaioi a le tagata faʻatau.Mo lenei poloketi, afai e le maua e le tagata faʻatau oloa tulaga mo le fuaina o luga ole laiga, e manaʻomia ona tuʻuina atu e le fale le faʻasologa o laina paipa.Ona fa'apena lea e le kamupani fa'atau oloa le VI Piping System mo fa'ata'ita'iga o le nitrogen vai.

E tatau i le tagata faʻatau oloa ona faʻamaeʻaina le mamanu atoa o le pipeline system e tagata faʻataʻitaʻi poto masani e tusa ai ma ata, mea faʻapipiʻi meafaigaluega, tulaga o le nofoaga, uiga o le nitrogen vai ma isi mea e tuʻuina atu e le tagata e manaʻomia.

O mea o loʻo i totonu o le mamanu e aofia ai le ituaiga o mea faʻaoga, le fuafuaina o meafaitino ma faʻamatalaga o paipa i totonu ma fafo, o le mamanu o le faʻaogaina o le faʻaogaina, o le vaega faʻapipiʻiina, o le fesoʻotaʻiga i le va o vaega o paipa, o le paipa paipa i totonu. , le numera ma le tulaga o le vacuum valve, le faʻaumatiaina o le faʻamaufaʻailoga o le kesi, o le cryogenic liquid manaʻomia o meafaigaluega faʻapipiʻi, ma isi. O lenei polokalame e tatau ona faʻamaonia e le aufaigaluega faʻapolofesa a le tagata talosaga aʻo leʻi gaosia.

O le anotusi o le Vacuum Insulated Piping System design e lautele, iinei i HASS talosaga ma meafaigaluega MBE i nisi o faafitauli masani, o se talatalanoaga faigofie.

1 2

VI Paipa

Ole tane vai e teu ai le nitrogen e masani ona umi mai le HASS Application poʻo meafaigaluega MBE.A'o ulu atu le paipa vacuum insulated i totonu o le fale, e tatau ona aloese mai ai e tusa ai ma le faatulagaga o le potu i totonu o le fale ma le nofoaga o le paipa fanua ma le ea ala.O le mea lea, felauaiga le nitrogen vai i meafaigaluega, a itiiti ifo ma le selau mita o paipa.

Ona o le compressed liquid nitrogen lava ia o loʻo i ai le tele o kesi, faʻatasi ma le mamao o felauaiga, e oʻo lava i le paipa adiabatic vacuum o le a maua ai le tele o le nitrogen i le faagasologa o felauaiga.Afai e le faʻamatuʻuina le nitrogen pe maualalo tele le faʻaosoina e faʻamalieina ai manaʻoga, o le a mafua ai le teteʻe o le kesi ma taʻitaʻia ai le le lelei o le tafe o le vai, e mafua ai le faʻaitiitia tele o le tafe.

Afai e le lava le fua o le tafe, e le mafai ona pulea le vevela i totonu o le potu nitrogen vai o meafaigaluega, lea e mafai ona iu ai i le faaleagaina o meafaigaluega poʻo le lelei o oloa.

O le mea lea, e mana'omia le fa'atatauina o le aofa'i o le vai e fa'aaogaina e masini fa'amau (HASS Application po'o MBE meafaigaluega).I le taimi lava e tasi, o faʻamatalaga pipeline e fuafuaina e tusa ai ma le umi o le paipa ma le itu, faʻapea foi.

Amata mai le vai vai e teu ai le tane, pe afai o le paipa autu o le gaogao insulated paipa / faagaau o le DN50 (i totonu φ50 mm), lona lala VI paipa / faagaau o le DN25 (i totonu lautele φ25 mm), ma le faagaau i le va o le lala paipa ma o meafaigaluega fa'amau o le DN15 (i totonu φ15 mm).O isi mea faʻapipiʻi mo VI paipa faʻapipiʻi, e aofia ai le Vaeluaga o le Vaega, Degasser, Automatic Gas Vent, VI / Cryogenic (Pneumatic) Shut-off Valve, VI Pneumatic Flow Regulating Valve, VI / Cryogenic Check Valve, VI faamama, Valve Relief Safety, Purge system, ma pamu mama ma isi.

3

MBE Vaega Fa'apitoa Separator

O MBE ta'itasi fa'apitoa masani fa'amālosia vaega separator ei ai galuega tauave nei:

1. Su'e su'e vai ma otometi fa'atonutonu tulaga vai, ma fa'aalia vave i se pusa fa'atonutonu eletise.

2. Fa'aitiitiga galuega fa'aitiitiga: o le inlet vai o le separator ua faʻapipiʻiina i se faiga faʻapipiʻi fesoasoani, lea e faʻamaonia ai le mamafa o le nitrogen vai o le 3-4 pa i le paipa autu.Pe a ulufale i le Vaega Separator, faʻaitiitia le mamafa i le ≤ 1Bar.

3.Liquid inlet flow regulation: o loʻo faʻatulagaina se faiga faʻapipiʻi i totonu o le Vaeluaga o le Vaega.O lana galuega o le otometi lava ona fetuunai le aofaʻi o le faʻaaogaina o le vai pe a faʻateleina pe faʻaititia le faʻaaogaina o le nitrogen.O loʻo i ai le lelei o le faʻaitiitia o le fesuisuiaʻi o le mamafa e mafua mai i le ulufale atu o le tele o le nitrogen vai pe a tatalaina le valve pneumatic inlet ma puipuia ai le mamafa.

4. Fa'apolopolo galuega, o le voluma aoga i totonu o le separator fa'amaonia le maualuga o le tafe vave o le masini.

5. Fa'amama le faiga: fa'afefe o le ea ma le vai ausa i totonu o le separator a'o le'i o'o i le fa'afefe o le vai, ma le tu'uina atu o le fa'afefe vai i totonu o le va'aiga pe a mae'a le fa'aogaina o le vai.

6. Ova le mamafa otometi galuega fesoasoani: O meafaigaluega, pe a muamua pasi atu i le nitrogen vai poʻo i lalo o tulaga faʻapitoa, e oʻo atu ai i le faʻateleina o le faʻaogaina o le nitrogen vai, lea e oʻo atu ai i le faʻavavevave o le tino atoa.O lo tatou Vaega Vaevaega o loʻo faʻapipiʻiina i le Saogalemu Fesoasoani Valve ma le Saogalemu Fesoasoani Valve Group, lea e mafai ona sili atu le faʻamautinoaina o le mautu o le mamafa i totonu o le vavae ma puipuia le MBE meafaigaluega mai le faʻaleagaina e le mamafa tele.

7. Pusa eletise eletise, faʻaalia taimi moni o le maualuga o le vai ma le tau o le mamafa, e mafai ona faʻapipiʻi le maualuga o le vai i totonu o le separator ma le nitrogen vai i le aofaʻi o le vaʻaiga pulea.I le taim lava lena.I faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻapipiʻi tusilima o le kesi separator vai i totonu o le vai faʻatonutonu valve, mo tagata faigaluega nofoaga ma meafaigaluega saogalemu e maua ai se faʻamaoniga.

4

Multi-core Degasser mo Talosaga HASS

O le tane vai e teu ai le vai i fafo o lo'o i ai le tele o le nitrogen aua e teuina ma felauai i lalo o le mamafa.I lenei faiga, o le mamao o felauaiga paipa e umi atu, e sili atu tulilima ma sili atu teteʻe, lea o le a mafua ai le gasification vaega o le nitrogen vai.Vacuum insulated tube o le auala sili lea e felauaiga ai le nitrogen vai i le taimi nei, ae le mafai ona alofia le vevela o le vevela, lea o le a oʻo atu ai foi i le gasification vaega o le nitrogen sua.I le aotelega, o le nitrogen vai o loʻo i ai le tele o le nitrogen, lea e oʻo atu ai i le faʻatupuina o le kesi teteʻe, e mafua ai le tafe o le suavai e le lamolemole.

Meafaigaluega fa'avevela i luga ole paipa fa'amama, pe a leai se masini ta'avale po'o le lava le tele o le ga'o, o le a ta'ita'ia ai le kesi.O le taimi lava e fa'atūina ai le kesi, o le a fa'aitiitia le malosi o le felauaiga o le nitrogen.

O le Multi-core Degasser na fuafuaina faʻapitoa e la matou kamupani e mafai ona faʻamautinoaina le faʻamalolo o le nitrogen mai le paipa faʻafefe vai i le maualuga maualuga ma puipuia ai le faʻavaeina o le kesi.Ma o le Multi-core Degasser e lava le voluma i totonu, e mafai ona faia le matafaioi o le pusa faʻapipiʻi, e mafai ona fetaui lelei ma manaʻoga o le tafe vave o le paipa vaifofo.

Tulaga pateni fausaga tele-autu, sili atu le malosi fa'avevela nai lo isi ituaiga o vavae.

5
Faʻaauauina i le tusiga muamua, o loʻo i ai nisi o mataupu e manaʻomia ona mafaufau i ai pe a mamanuina fofo mo Vacuum Insulated Piping System mo le cryogenic applications i le Chip Industry.

1

Lua Ituaiga o Vacuum Insulated Piping System

E lua ituaiga o Vacuum Insulated Piping System: Static VI System ma Dynamic Vacuum Pumping System.

Static VI System o lona uiga pe a uma ona faia paipa taʻitasi i totonu o le fale gaosimea, e faʻamama i le tikeri faʻamaʻi faʻamaonia i luga o le pamu ma faʻamaufaʻailogaina.I le faʻapipiʻiina o le fanua ma faʻaaogaina, o se vaitaimi patino e le manaʻomia ona toe faʻanofo i luga o le saite.

O le lelei o le Static VI System e maualalo tau tausiga.O le taimi lava e galue ai le paipa, e manaʻomia le tausiga ile tele o tausaga mulimuli ane.O lenei masini gaogao e talafeagai mo faiga e le manaʻomia ai le maualuga o le malulu ma nofoaga tatala mo le tausiga i luga ole laiga.

O le le lelei o le Static VI System o le faʻaitiitia o le gaogao i le taimi.Ona o mea uma e tuʻuina atu faʻamaumauga kasa i taimi uma, lea e faʻamoemoeina e uiga faʻaletino o mea.O mea i totonu o le peleue VI Pipe e mafai ona faʻaitiitia le aofaʻi o le kesi na tuʻuina atu e le faʻagasologa, ae le mafai ona faʻaesea atoatoa.O lenei mea o le a taʻitaʻia ai le gaogao o le siʻosiʻomaga faʻamaufaʻailogaina, o le a maualalo ma maualalo, faʻamau faʻamaʻi faʻamaʻi o le a faʻavaivaia malie le malosi.

Dynamic Vacuum Pumping System o lona uiga pe a uma ona faia le paipa ma fausia, o loʻo faʻamalo pea le paipa i totonu o le fale gaosimea e tusa ai ma le faʻagasologa o le vaʻaia, ae le faʻamaufaʻailogaina le masini aʻo leʻi tuʻuina atu.A maeʻa le faʻapipiʻiina o le fanua, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le vacuum interlayers o paipa uma i totonu o se tasi pe sili atu iunite i faʻauʻu uʻamea uʻamea, ma o se tamaʻi pamu faʻapitoa e faʻaaogaina e faʻafefe ai paipa i totonu o le fanua.O pamu faʻapitoa faʻapitoa o loʻo i ai se faiga faʻapitoa e mataʻituina ai le vacuum i soʻo se taimi, ma vacuum pe a manaʻomia.E 24 itula i le aso le faiga.

O le fa'aletonu o le Dynamic Vacuum Pumping System e mana'omia le fa'atumauina e le eletise.

O le lelei o le Dynamic Vacuum Pumping System o le maualuga o le vacuum degree e matua mautu.E sili ona fa'aoga i totonu o le si'osi'omaga i totonu ma le gaogao fa'atinoga mana'oga o galuega tetele.

O la matou Dynamic Vacuum Pumping System, o le telefoni feaveaʻi atoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapitoa e faʻamautinoa ai meafaigaluega e faʻaogaina, faʻaoga talafeagai ma talafeagai e faʻamautinoa ai le aʻafiaga o le vacuum, le lelei o mea faʻapipiʻi e faʻamautinoa ai le lelei o le vacuum.

Mo le poloketi MBE, ona o mea faigaluega o loʻo i totonu o le potu mama, ma o mea faigaluega o loʻo faʻagaoioia mo se taimi umi.O le tele o le fa'aogaina o le paipa vacuum insulated o lo'o i totonu o le avanoa tapuni i luga o le interlayer o le potu mama.E le mafai ona faʻatinoina le faʻaogaina o le masini o le paipa i le lumanaʻi.Ole a iai se a'afiaga ogaoga ile fa'agaioiga umi ole faiga.O le i'uga, o le MBE o lo'o fa'aaogaina toetoe lava o Dynamic Vacuum Pumping System.

2

Faiga Fa'amamago

O le fa'amama avega o le laina autu e fa'aaogaina le Saogalemu Fesoasoani Valve Group.Safety Relief Valve Group o loʻo faʻaaogaina e avea o se faiga puipuia o le Saogalemu pe a ova le mamafa, VI Piping e le mafai ona fetuunai i le faʻaoga masani.

Saogalemu Relief Valve o se vaega autu e faʻamautinoa ai o le pipeline system o le a le sili atu le mamafa, faʻaogaina saogalemu, o lea e taua ai i le faʻaogaina o paipa.Ae o le valve saogalemu e tusa ai ma le tulafono faatonutonu, e tatau ona auina atu e siaki i tausaga uma.A faʻaaogaina le tasi valve saogalemu ma saunia le isi, pe a aveese le tasi valve saogalemu, o le isi valve saogalemu o loʻo i totonu o le paipa paipa e faʻamautinoa ai le faʻaogaina masani o le paipa.

O le Vaega o Valve Toomaga mo le Saogalemu o loʻo i ai Valve Faʻamalolo DN15 e lua, tasi mo le faʻaoga ma le tasi mo le faʻatali.I le fa'agaioiga masani, e na'o le tasi le Saogalemu Fa'amalologa Valve e feso'ota'i ma le VI Piping System ma tamo'e masani.O isi Valve Fa'asaogalemu ua motusia mai le paipa i totonu ma e mafai ona sui i soo se taimi.O valve saogalemu e lua e fesoʻotaʻi ma tipi ese i le itu o le suiga o le valve.

O le Saogalemu Fesoasoani Valve Group ua faʻapipiʻiina i se fua faʻamalosi e siaki ai le mamafa o le paipa i soo se taimi.

O le Saogalemu Fesoasoani Valve Group ua tuʻuina atu i ai se alatoto lafoaʻi.E mafai ona faʻaaogaina e faʻamalo ai le ea i totonu o le paipa pe a faʻamamāina, ma e mafai ona faʻamalo le nitrogen pe a faʻaogaina le faʻaogaina o le vai.

dav

HL Cryogenic Meafaigaluega

HL Cryogenic Equipment lea na faavaeina i le 1992 o se faʻailoga e fesoʻotaʻi ma Chengdu Holy Cryogenic Equipment Company i Saina.HL Cryogenic Equipment o loʻo tuʻuina atu i le mamanu ma le gaosiga o le High Vacuum Insulated Cryogenic Piping System ma isi mea e fesoʻotaʻi ai.

I le suiga tele o le lalolagi i aso nei, o le tuʻuina atu o tekinolosi faʻaonaponei aʻo faʻateleina tupe teu mo tagata faʻatau o se galuega faigata.Mo le 30 tausaga, HL Cryogenic Equipment Company i toetoe lava o masini cryogenic uma ma alamanuia e loloto atu i le vaaiga faʻaoga, ua faʻaputuina le poto masani ma faʻatuatuaina, ma faʻaauau pea ona suʻesuʻe ma taumafai e faʻaauau mea fou i tulaga uma o le olaga, tuʻuina atu i tagata faʻatau. fou, aoga ma lelei fofo, fa'atauva'a a tatou tagata fa'atau ile maketi.

For more information, please visit the official website www.hlcryo.com, or email to info@cdholy.com .

4


Taimi meli: Aukuso-25-2021