Molecular Beam epitaxial (MBE) Systems Su'esu'ega Alamanuia: Tulaga Maketi ma Fa'asologa i le Lumanai i le 2022

zsrgt (2)
zsrgt (3)
zsrgt (1)
zsrgt (1)

Molecular Beam Epitaxy tekinolosi na atiina ae e Bell Laboratories i le amataga o le 1970s i luga o le faavae o le mitiia auala ma suʻesuʻega a Arthur i le kinetics tali o le gallium e pei o le atoma fegalegaleaiga ma GaAs luga i le 1968. E siitia ai le atinae o se tupulaga fou o semiconductor faasaienisi ma tekinolosi e fa'avae i luga ole ultrathin layer microstructure material.Molecular beam epitaxy (MBE) o se epitaxy thin film technology fetu'una'i, lea e mafai ona fa'aalia e pei o le gaosia o mea manifinifi sili ona lelei po'o ni fausaga mana'omia e ala i le fa'atulagaina o atoms po'o moli mole e gaosia e ala i le vevela vevela i luga o se mea mama ma se fa'atonuga ma le vevela. i ultra-maualuga vacuum siosiomaga.

Molecular beam epitaxy (MBE) faiga su'esu'ega tetele maketi

Molecular beam epitaxial system o se meafaigaluega taua mo semiconductor ma photovoltaic mea fou ma suʻesuʻega faʻagasologa.Ole tele ole maketi ole lalolagi ole molecular beam epitaxial system na oʻo ile $81.48 miliona i le 2020, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le USD 111 miliona i le 2026, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 5.26%.

zrgts

O Europa i le taimi nei o le lalolagi sili ona tele gaosiga eria o le fuifui epitomized faiga, ma auina atu i fafo i le tele o atunuu i le lalolagi, lea e masani lava ona faaulufale mai e faaulufale mai, e ui lava o loo i ai se vaega toaitiiti o tagata gaosi oloa ma gafatia gaosiga, ae o le oloa e le lava ma manaomia faanatinati. ia faʻaleleia le tau o le oloa e puʻeina ai le maketi.I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le atinaʻeina o semiconductor ma meafaitino alamanuia, ua tuʻuina atu e le tagata faʻatau le tele o manaʻoga sili atu ma maualuga faʻamatalaga faʻapitoa e pei o le suʻesuʻega autu ma le molecular beam epitaxy system o meafaigaluega gaosiga, ma o le suiga i faʻamatalaga ua faʻateleina ma sili atu ona eseese.O le molecular beam epitaxial system enterprise e tatau ona faʻaleleia atili le lelei o le oloa, ma faʻamalosia ai ana oloa.

O le tele o molecular coepitaxial system gaosi oloa i le maketi e aofia ai American veecoc, riber ma Finelani dca, ma o le ituaiga masani o oloa mole mole fastipro e sili atu oloa, e pei o veeco, riber ma sienta omicron, ma isi. Iapani pascaly, Netherlands TSST, ma isi. I le taimi nei, o le ituaiga molecular beam epitaxial system o le maketi faatau atu autu, o le maketi maketi e uiga i le 73%, o le laser molecular beam epitaxial system o loʻo faʻaaogaina lautele ona o le ata e talafeagai mo le tuputupu aʻe o le polyelement, maualuga le liusuavai ma faʻalavelave faʻavae fausaga.
O le molecular beam epitaxy system e masani ona faʻaaogaina i suʻesuʻega o semiconductor ma mea faʻavae.O le tagata fa'atau autu o le cluster epitaxy system o se atunu'u e sili atu ona atoatoa faiga fa'apisinisi, e pei o Europa, Amerika, Iapani ma Saina, lea e sili atu i le 80 pasene o maketi a le lalolagi.I le taimi lava e tasi, o atunuʻu atinaʻe e pei o Initia, Asia i Sautesasae ma isi tausaga talu ai nei ua faʻasolosolo malie foʻi le faʻaleleia o tupe faʻafaigaluega i suʻesuʻega faavae, ma o le lumanaʻi o le a sili atu le gafatia o maketi.
O le salalau atu i le lalolagi atoa o le tamaoaiga o le lalolagi na i ai se vaega ona o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi ma le semiconductor, lea e faigata ona faʻamautinoa i le gafatia o le atinaʻe ma le maketi i lalo, lea na mafua ai foi se faigata i le gaosiga o le vaega microexpanses, e pei o le paʻu o le faʻatauga a le kamupani i le afa muamua o le tausaga i le afa muamua o le tausaga, o lea e manaʻomia ai e le atinaʻe le faʻatumauina le lava o tinoitupe e faʻafetaui ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi.E ui lava o loʻo i ai faʻafitauli tau faʻatauvaga i fafo ma pisinisi, matou te talitonu o le vaʻaiga maketi o pisinisi faletupe o loʻo i ai pea se faʻamoemoega atinaʻe, ma o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o tupe teufaafaigaluega a le alamanuia.

MBE Liquid Nitrogen Cooling Circulation System

O meafaigaluega MBE e tatau ona maualuga ma vave, o lea e manaʻomia ai le malulu o le potu.O le HL o lo'o i ai le tele o vaifofo fa'amalo fa'amalo fa'amalo.

O lo'o iai i totonu o le fa'amama fa'afefeteina o le vai, paipa fa'afefeteina (VI), fa'agaau fa'alelei VI, va'a VI, va'ava'a va'aiga VI ma isi.

HL Cryogenic Meafaigaluega

HL Cryogenic Equipment lea na faavaeina i le 1992 o se faʻailoga e fesoʻotaʻi ma Chengdu Holy Cryogenic Equipment Company i Saina.HL Cryogenic Equipment o loʻo tuʻuina atu i le mamanu ma le gaosiga o le High Vacuum Insulated Cryogenic Piping System ma mea e fesoʻotaʻi ai.

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi i le upega tafaʻilagi aloaiawww.hlcryo.com, pe imeli iinfo@cdholy.com.


Taimi meli: Iul-20-2022